Kundeservice
100% ÆGTE URE
ALTID GRATIS FRAGT
90 DAGES RETURRET

Hvem er UreTilAlt.dk

UreTilAlt har eksisteret siden 2006 og er ejet af Uniwatches International ApS (DK39826461), hvilket gør os til en af de ældste indenfor webshops med ure. Vi er et yderst dynamisk team som vil være med til at sætte vores præg på denne branche. Vi tænker innovativt hver eneste dag, så vi kan være med til at skabe en af de mest moderne og brugervenlige webshops indenfor ure. Vores speciale er at sælge ure og armbåndsure, fra kendte og velansete fabrikanter – deriblandt Seiko, Citizen og Casio. Urene importeres fra autoriserede forhandlere - og sælges derefter videre til kunden. I nogle tilfælde er vi selv autoriserede forhandler af mærket hvilket i så fald vil fremgå af mærkets side her på UreTilAlt.dk

Priserne hér på sitet
Du undrer dig måske over, hvordan vi kan sælge urene billigere end større kæder? Svaret er egentlig ganske enkelt: urene importeres og sælges derefter direkte til dig. Urene importeres fra autoriserede forhandlere uden om de normale danske importørkanaler, denne metode resulterer i at urene kan sælges billigere til dig. UreTilAlt har ikke noget dyrt og funklende butikslokale – dette er endnu en af årsagerne til at omkostningerne pr. ur minimeres. Derfor sælges urene til priser langt lavere end hvad mange andre forhandlere kan matche.

Udvalg og garanti
Vi har i årenes løb efterhånden opbygget et meget solidt leverandørgrundlag. Dette betyder at du selvfølgelig kan finde de helt store brands såsom Seiko, Casio og Citizen og en lang række andre, så der skulle være noget for enhver smag.
Du kan være helt sikker på at alle urene hér på sitet er 100% originale. UreTilAlt bruger faste leverandører, som er autoriserede forhandler i deres pågældende lande og dette er med til at sikre at vi garanterer urene er helt i orden. Alle ure leveres i original emballage. Alle urene der sælges via UreTilAlt kommer med garantibevis - garantiperioden afhænger af fabrikanten.

Tilbud og efterspørgsel
Hvis du leder efter et helt specielt ur, eller ønsker et tilbud på et ur, som ikke findes hér på siden, så tag kontakt til vores kundeservice. Pga. vores massive netværk, så vil vi muligvis kunne hjælpe med lige netop dit drømmeur - så spørg endelig løs.

Service
Vi vil til enhver tid gøre alt hvad vi kan for at servicere på bedste vis og altid arbejde på at gøre diverse arbejdsgange bedre dag for dag med henblik på at forblive en af de bedste i branchen, men er der nogle ting som ikke helt er som det skal være, så fortæl os endelig dette og vi vil omgående se hvad der kan gøres/forbedres.

Vi takker for din interesse i UreTilAlt og ser frem til at levere dit nye drømmeur ved først kommende lejlighed. Har du spørgsmål af nogen art, så kontakt vores kunderservice.

 

Armbåndsure fra UreTilAlt